خرمالو مانند دیگر میوه‌ها دارای ویتامین‌ها و مواد معدنی زیادی است و به عنوان یک درمانگر طبیعی شناخته می‌شود. اگر می‌خواهید یک میوه خوشمزه را برای برنامه رژیم لاغری در نظر داشته باشید، به شما پیشنهاد می‌کنیم خرمالو را انتخاب کنید. کالری خرمالو نسبتا کم و از طرفی این میوه سرشار از فیبر است و با خوردن آن احساس سیری طولانی مدت خواهید داشت؛ بنابراین به شما کمک می‌کند هم طعم یک میوه پاییزی منحصر به فرد را بچشید و هم لاغر شوید.


کالری خرمالو چقدر است؟

هر ۱۰۰ گرم خرمالو دارای ۷۰ کالری است.


خواص خرمالو

با مصرف خرمالو می‌توانید موهایی زیبا و پوستی شاداب داشته باشید و از خطر ابتلا به بیماری‌های مختلف در امان بمانید. در این بخش به برخی از مهم‌ترین خواص خرمالو اشاره کرده‌ایم.

۱. درمان آکنه و شادابی پوست
استفاده از ماسک خرمالو برای کاهش چربی پوست و از بین بردن آکنه صورت مؤثر است. خوردن خرمالو و مصرف آن به صورت ماسک به شما کمک می‌کند همیشه پوستی شاداب و جوان داشته باشید. خرمالو به دلیل وجود ویتامین C لکه‌های پوستی را درمان می‌کند و چین و چروک‌های پوست را کاهش می‌دهد.

۲. تقویت موها و از بین بردن شوره سر
خرمالو به دلیل دارا بودن ویتامین‌های A، B و C رشد موها را افزایش می‌دهد و آن‌ها را شاداب و پرپشت می‌کند. خرمالو خاصیت ضد عفونی کنندگی دارد و مصرف آن شوره سر را درمان می‌کند.

۳. بهبود عملکرد دستگاه گوارش
فیبر بالای خرمالو و آبدار بودن این میوه کبد و دستگاه گوارش را پاک‌سازی می‌کند. این ماده غذایی برای بهبود زخم معده مؤثر است. اگر می‌خواهید دستگاه گوارشی سالم داشته باشید و هضم غذا به خوبی در بدنتان انجام شود، به شما توصیه می‌کنیم خرمالو بخورید.

۴. کاهش وزن
افرادی که می‌خواهند وزن کم کنند، هنگام انتخاب میوه دلخواهشان دچار مشکل می‌شوند؛ زیرا اغلب میوه‌ها حاوی مقادیر قابل توجهی قند هستند و سبب چاقی می‌شوند. یکی از میوه‌هایی که می‌توانید بخورید و لاغر شوید خرمالو است. خرمالو حاوی مقادیر قابل توجهی فیبر بوده و سیر کننده است. با خوردن این میوه می‌توانید ویتامین‌های لازم را به بدنتان برسانید و به خوبی وزن کم کنید.

۵. تقویت سیستم ایمنی بدن
اگر به سرماخوردگی یا آنفولانزا مبتلا هستید، یکی از بهترین روش‌های درمان آن مصرف میوه خرمالو است. خواص خرمالو برای سرماخوردگی به دلیل وجود مقادیر قابل توجهی ویتامین C است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. با توجه به این که خرمالو در فصل پاییز به عمل می‌آید، بهتر است آن را در طول  این فصل استفاده کنید تا سرما نخورید.

۶. درمان کم خونی
افرادی که از کم خونی رنج می‌برند با مصرف خرمالو می‌توانند به این مشکل غلبه کنند. آهن موجود در خرمالو گلبول‌های قرمز خون را افزایش می‌دهد و کم خونی را درمان می‌کند.

۷. درمان افسردگی و استرس
استرس و افسردگی هم‌زمان با آغاز پاییز و روزهای بارانی در بین افراد مختلف افزایش پیدا می‌کند. ویتامین‌ها و مواد معدنی فراوان موجود در خرمالو به درمان افسردگی و استرس کمک شایانی می‌کند.


عوارض مصرف خرمالو

هنگام مصرف خرمالو بهتر است ناشتا نباشید. خوردن خرمالو هنگامی که ناشتا هستید ممکن است عملکرد دستگاه گوارش را مختل کند و دچار معده درد، استفراغ و... شوید.

این میوه خوشمزه فشار خون را کاهش می‌دهد. بنابراین در مصرف آن باید احتیاط بیشتری به خرج دهید.

خرمالوی گس و نارس باعث یبوست می‌شود و واکنش‌های آلرژی را برای برخی از افراد به همراه دارد.

با وجود این که قند موجود در خرمالو نسبت به دیگر میوه‌ها کمتر است، اما دیابتی‌ها بهتر است در مصرف این میوه احتیاط بیشتری به خرج دهند.


سخن آخر

خرمالو میوه‌ای پاییز با طعم اولیه گس است. خرمالوی رسیده طعمی متفاوت دارد و شیرینی آن سبب شده که علاقه‌مندان این میوه پاییزی زیاد باشد. کالری خرمالو نسبتا کم است و با وجود فیبر بالا احساس سیری طولانی مدت ایجاد می‌کند. این میوه هم برای کاهش وزن مؤثر است و هم پوست و مو را شاداب نگه می‌دارد. 


منبع: سایت ستاره